2012. május 10., csütörtök

Vályi Gyula emlékverseny


Tisztelt Kolléga!

2012 május hónapjában, nagy valószínűséggel 25-én megszervezzük a Vályi Gyula emlékversenyt. A versenyre pénteken 15:00 órakor kerül sor, és két részes: egy két órás matek verseny (15:00-17:00), és Vályi Gyula életéből és munkásságából meritett kérdéseket tartalmazó verseny (17:00-18:00). A részvételi díj 10 lej/fő minden gyerek számára, aki részt vesz a versenyen. 
Szeretettel várjuk a gyerekek jelentkezésát!
Eredményhirdetés szombaton, május 26-án, 9:00 órakor lesz.

FONTOS


A Vályi Gyula emlékversenyt egybekötjuk a Vályi Gyula emlékmű avatással, melyre a verseny napján, a versenyt megelőző órákban (kb.12:00) kerül sor (a pontos órát a verseny programmal együtt a napokban elküldjük), a Papiu líceummal szemben, a várfalnál. 
Tisztelettel meghívjuk Önt és diákjait ez ünnepélyes avatásra!!! Jelen lesz több Maros megyei közszemélyiség, erdélyi iskolák diákjai, tanárjai.
Felkérjük, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák az emlékmű felállítását pénzösszeggel. Az emlékmű több ezer euróba került, és sajna még 2000 lejre szükségünk lenne a költségek fedezéséhez. Ezt az összeget kellene sürgősen(1-2 hét) előteremtsük. Amennyiben diákok, kollégák, ismerősök tudnak segiteni, az adományról nyugtát állítunk ki. Ezért a támogatók neveit egy listán kérjük az összeggel leadni Sebestyén Mária (Európa Gimnázium, Marosvásárhely, Horea utca (főtérnél)) tanárnőnél (aligazgatónő). 

Ezen események alkalmával egy műsorfüzetet jelentetünk meg, s abban is a támogatók neveit feltüntetjük. 
Előre is köszönjük a segítségüket!

Amennyiben Ön, mint kolléga tagja szeretne lenni a Vályi Gyula Matematika Társaságnak, szívesen látjuk. Örömmel tölt el ha új s régi kollégak segítenek a matek köri tevékenységekben. 
A tagsági díj 20 lej/fő egy évre. Ezt is át lehet adni Sebestyén Mária tanárnőnek. A beiratkozás folyamatos.

Tisztelettel,
Bálint Attila 
Vályi Gyula Matematika Társaság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése