2013. november 8., péntek

Pumpkin party - VII-VIII. osztályok

A múlt héten véget ért október. Méghozzá egy csütörtöki napon. Ezért kevesebben tudtak jelen lenni a hetedik és nyolcadik osztályosok számára - már nyolcadik éve- megtartott töklámpás bulin.
Mulatság és ügyesség, csapatmunka és egy nagy adag tökmag a végén, na meg az ötletesebbnél-ötletesebb töklámpások. Idén is volt néhány nagyon jó ötlet, ami a lámpásokat illeti. Egyes csapatok már innen-onnan dokumentálódva, vagy előre megszült, saját ötleteikkel felszerelkezve jöttek a faragászatra. Olyan is került, aki díszítő kelléket hozott magával a lámpáshoz, mások pedig a pillanat szülte ihletükre bízták lámpásukat. Az alkotások minősítését ki-ki ízlésére bízom, nekem több is nagyon tetszett.
Munka után édes a pihenés. De még munka közben is az. Így aztán mulatozás nem csupán a végén volt, hanem már munka közben is. Tánc, jó kedély, beszélgetések. Így nem is igazán verseny lett a vége, hanem inkább kiállítás. Majd még egy sor tánc, játék és tánctanulás.
Miután az osztálytermeket kitakarítottuk és a padokat is helyre tettük, bomlott a vásár, aki tehette hazavitte a töklámpást, mások a tökmagot, de mindenki legalább egy tarisznyára való szép emlékkel távozhatott az idei töklámpás buliról.

 tícsörbácsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése