2012. június 14., csütörtök

Búcsúztató - VIII.C


Kedves 8.C osztály!

     Sok kiránduláson kacagott együtt a mai 8.C és 7.D osztály. Néhányan barátok is lettünk, együtt versenyeztek a fiúk fociban, jó kis csapatmunka volt az iskola másképpen.
     De hadd gondoljunk vissza arra a napra, mikor szüleinkkel, kéz a kézben elindultunk az iskolába. Kezdődik, itt az első osztály. Ismeretlen gyerekek tengere egy ismeretlen helyen. Lehet, hogy féltünk, lehet, hogy nem. Van, aki jól tűrte szüleink kezét elengedni, van aki nem. Sírtunk, barátkoztunk, megszoktuk. Megszoktuk, hogy rutinosan be kellett érni a már nem ismeretlen iskolába pontban nyolcra. Megkezdődtek az órák, tanulni kellett. Aztán telt az idő, csak úgy szálltak az évek és ötödikesek lettünk. Fura volt, hisz nem egy tanítónéni tanított minket, hanem minden tantárgyból külön új tanárok. Sok új tantárgyat, sok új tanárt kellett megszoknunk. Ám ez is ment nektek, hisz most itt álltok ennek a lépcsőfoknak utolsó fokán, ti már nyolcadikosok vagytok. Jövőre már más osztály veszi át a helyeteket, hisz ti szétszóródva elkerültök más iskolákba. Lesznek majd akik együtt maradnak, ám lesznek kik legjobb barátjuk támogatása nélkül kell egy újabb ismeretlen világba beilleszkedniük. Életünk egy kisebb mókuskereke az iskola világa.
     De a legfontosabb, bár útjaitok szétválnak, soha ne feledjétek az egymással töltött kellemes, vicces, de akár bosszantó pillanatokat. Soha ne feledjétek el egymást! Emlékezz!

Checiches Tamara, VII.D osztály

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése