2019. április 16., kedd

ÖKO-KÉZNYOM VERSENY 2019

A Föld Világnapjához közeledve a
Marosvásárhelyi Állatkert meghirdeti
az ÖKO-KÉZNYOM VERSENYt,
10-14 éves diákok számára.

Készíts egy A4-es alkotást, amely tartalmazza a te kéznyomodat és beleírva és/vagy belerajzolva azokat az ötleteidet, amelyeket a Földünk megóvása érdekében TE megteszel. Az alkotás bármilyen technikával készülhet. Igényes és leleményes alkotásokat várunk, amelyekből mindenki ötletet meríthet és így közösen járunk hozzá a Földünk megvédéséhez.

Az alkotások hátoldalára kerüljön rá az Alkotói elérhetőség (1. számú melléklet), továbbá kérjük eljuttatni a Nyilatkozatot (2. számú melléklet), amellyel az alkotó felnőtt képviselője hozzájárul a beküldött alkotás ellenszolgáltatás nélküli felhasználáshoz. Igazolja, hogy a beküldött alkotás a kiskorú saját alkotása, és megerősíti, hogy alkotása még semmilyen formában nem került nyilvánosságra, azt semmiféle jogdíj nem terheli.

Ezeket az alkotásokat juttasd el a Marosvásárhelyi Állatkertbe, legkésőbb 2019. május 5-ig, a tavaszi vakáció utolsó napjáig. Ezeket az alkotásokat kiállítjuk és 2019. május 22-én, a Biológiai Sokféleség Világnapján megnevezzük a 20 legjobb alkotást. A nyertes alkotók résztvehetnek a nyári vakáció alatt egy különleges állatkertes programon.. A nyerteseket személyesen értesítjük.

További információért keressenek bennünket.

Kapcsolattartó személy: Halmágyi Ildikó, telefonszám: 0746799057

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése