2017. február 8., szerda

Versmondó vetélkedő



(beszámoló)

2017. január 14-én iskolánkban zajlott a III. osztályosok  számára rendezett  versmondó verseny körzeti szakasza.
A versenyen 14 tanuló vett részt  a körzet iskoláiból. Köztük szerepelt iskolánkból  Molnár Adrienn és Gőcsi Beáta a III.C osztályból  valamint Mátyás Krisztián András   és Weisz Zsófia a IIII.D osztályból. Felkészítőik: Szőcs Kinga és Ozsváth Hajnal tanító nénik.
A versenyzőket és vendégeket  Molnár Hajnal tanító néni  és dr. Kupán Edith  igazgatónő köszöntötték.
A hópehelykitűzős  versmondók,   gyerekeknek szóló lírai verseket és verses meséket adtak elő  egy öttagú zsüri és a közönség előtt. Izgalmukat Molnár Hajnal tanító néni oldotta énekkel, mesével, játékkal.
Az eredményhirdetésre  várva a versenyzőket Szász Erika és  Szőcs Adorjáni Mária tanító nénik foglalkoztatták.
Érkezéskor és szünetben a vendégeket Márton Izabella és Moldován Leila tanító nénik kínálgatták kaláccsal, ropival, üdítővel, teával.  A zsüritagokkal  Derzsi Ágnes tanító néni  figyelmeskedett.
Az emléklapokat és okleveleket Balás Éva tanító néni szerkesztette és ő is töltötte ki, az  előkészületeknél pedig jelentősen segítkezett Veres Erzsébet tanító néni is.
A verseny megszervezéséhez és lebonyolításához  anyagi támogatást  az iskola részéről kaptunk. A sikeres lebonyolításért hálásak vagyunk minden résztvevőnek és szervezőnek.
A versenyeredményre is büszkék vagyunk, hiszen Weisz Zsófia, iskolánk III. D osztályos tanulója I. díjat kapott. Ő fogja képviselni  a körzetet a Vajdaszentiványon megrendezendő megyei versmondó versenyen,  márc. 4-én a II. díjas tanulóval együtt, aki  a Nicolae Bălcescu Általános Iskola tanulója.

                                                                     A szervezők nevében
                                                                                                       Ozsváth Hajnal



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése