2014. június 1., vasárnap

Erdély diákszemmel - Honismereti pályázat

Az Élő Erdély Egyesület (www.eloerdely.ro) honismereti pályázatot hirdet diákok számára.
A pályázat célja: erdélyi települések kulturális, történelmi, természeti, gazdasági értékeinek, sajátosságainak bemutatása.
A pályázat tárgya: bármely erdélyi település Arad, Beszterce-Naszód, Bihar, Brassó, Fehér, Hargita, Hunyad, Kolozs, Kovászna, Krassó-Szörény, Maros, Máramaros, Szatmár, Szeben, Szilágy, Temes megyékből, melyhez a pályázó leginkább kötődik (a pályázó születési helye vagy lakóhelye).
Tartalmi elvárások: Mutasd be azt az erdélyi települést, ahol születtél, vagy ahol élsz! Mutasd meg, amit te szeretsz benne, ami érdekes, egyedi, amire a település lakói büszkék, amiért jó ott élni! Igyekezz úgy bemutatni a településed, hogy másnak is kedve támadjon meglátogatni!
Kategóriák:
 1. Rajzpályázat I-VIII. osztályos diákoknak
2. Esszépályázat IX-XIII. osztályos diákoknak
3. Tanulmánypályázat egyetemistáknak, főiskolásoknak, mesterképzősöknek
Általános tudnivalók: A pályázaton való részvétel ingyenes. A pályázók csak saját munkával, és az életkoruknak megfelelő kategóriában pályázhatnak, minden jelentkező csak egy munkát nyújthat be. Regisztráció: A pályázaton való részvételhez regisztráció szükséges (online, levélben vagy telefonon). Jelentkezési határidő: 2014. június 15.
Beküldési határidő: 2014. augusztus 31.
Részletek: A pályázat részletes tájékoztatója a www.eloerdely.ro/diakszemmel honlapon található, illetve a 0740-633-423 (0740-OFFICE) telefonszámon is igényelhető információ.
Népújság,  2014. május 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése