2023. április 16., vasárnap

Iskolánk- kisfilm

 

VERSENYFELHÍVÁS

Egy idegen országból jönnek diákok Marosvásárhelyre 2 évre egy iskolába, megtanulni magyarul. És hoznak magukkal pénzt felújítani az iskola laboratóriumait, és egy modern sporttermet építeni. Nyilván magyar osztályt keresnek. De nem tudják, hogy melyik iskolát válasszák.

A ti feladatotok egy 1-4 perces kis ismertető filmet készteni az iskoláról, amelyben bemutatjátok az iskolát, a lehetőségeket az iskolában, a hangulatot, oly módon, hogy vonzó legyen, és miután megnézték a többi iskolából is a kisfilmeket, a ti iskolátokat válasszák.

Miután választottak, van nekik 3 nap próbaidejük, amelyben ki is próbálják az iskolát, és ha megfelel a filmecskének, akkor maradnak; ha pedig sok mellébeszélés és félrevezetés volt a filmben, akkor lehetőségük van más iskolát választani.

Készítsetek tehát egy legalább 1 perces és legfeljebb 4 perces kis videofilmet a Dr. Bernády György iskoláról, HD minőségben és vízszintes képkivágásban, hogy meggyőzzétek, jöjjenek hozzátok és ott is maradjanak. A filmbe lehet szöveget rámondani, szerepelni élő szöveggel, grafikákat használni, úgy, hogy hangulatos legyen és meggyőzze az idegen teenagereket, hogy hozzátok jöjjenek, és hogy ott is maradjanak 2 évig.

A filmeket zsűrizzük és a legjobbakat díjazzuk, illetve feltesszük az iskola internetes oldalára!

A kisfilmeket az iskola email címére küldjétek be, legkésőbb április 20-ig (délelőtt 11.00 óráig).

Cím: sgenerala2@yahoo.com

A levélben az üzenet témájaként jelenjen meg a következő: Iskolánk- kisfilm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése