2023. április 18., kedd

Bike 2 School szemléletformáló kampány

 https://fb.me/e/GNtc4C9I

A Bike 2 School szemléletformáló kampány célja hogy növelje a biciklis közlekedés részarányát és jó alkalom arra is, hogy megtapasztaljuk az aktív iskolába járás előnyeit és pozitív hatásait. Nyereményjáték keretében arra bátorítjuk a diákokat hogy biciklivel vagy rollerrel menjenek iskolába és küldjék el nekünk a Bike Citizens alkalmazással rögzített útvonalaikat. A diákok által rögzített útvonalak névtelenül automatikusan felkerülnek egy globális hőtérképre (Heat Map). Az adatokat továbbítani fogjuk a városvezetésnek.
A kampányban a Református Kollégium, a Bolyai Farkas Elméleti Liceum a Bernády György Általános Iskola és a Művészeti Liceum V.-VIII. osztályos diákjai vehetnek részt.
👉Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?
1⃣ Menj biciklivel/rollerrel iskolába a bike 2 school héten és rögzitsd az útvonalad a bike citizens alkalmazással !
https://www.bikecitizens.net/
2⃣ Töltsd ki április 30-ig az online kerdőivet, és küdd el nekünk a saját nyomvonalaidat, így bekerülsz a nyereményjátékba, melynek során kerékpáros kiegészitőket sorsolunk ki.
👉 https://forms.gle/s1a1vRcat21ifFkw7
❗️ Biztonságod érdekében javasoljuk a sisak használatát, megkérünk tartsd be a közlekedési szabályokat és ne használd bringázás közben a mobiltelefonod. Itt találod a fontosabb tudnivalókat a biztonságos biciklis közlekedésről. ❗️
https://safe4cycle2.com/hu/quiz/3
A kampány megvalósítását a WebBeds Romania, a BIKEFUN és az UPSS támogatja. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése