2022. november 5., szombat

Erzsébet - tábor, 2022. október 24-26.

Az őszi vakáció első napjaiban iskolánk öt osztályából ( IV.D, V.D, VI.C, VII.C és VII.D) 100 diák vett részt, 46 maroskeresztúri diákkal együtt, a Madarasi Hargita lábánál, Ivóban elhelyezkedő Erzsébet-táborban. 

A szervezők színes programokkal várták vendégeiket a nemrég felújított, családias hangulatú táborban. A diákok megismerkedtek a tábor névadójának, Szent Erzsébetnek a legendájával, akinek történetéből ötletes jeleneteket állítottak össze és mutattak be csapatokban, volt Székely Olimpia és különböző sportversenyek. A diákok szabadidőben sem unatkoztak, egy kisebb méretű kalandparkban ügyeskedhettek, sétálhattak az erdőben, pingpong és csocsó várta őket a csűrben, társasjátékok az előtérben, a foci- és röplabda pályán egymást váltogatták a csapatok.

A napi tevékenységeket szórakoztató esték zárták, volt filmnézés, rögtönzött táncház és vidám bulik.

Reggelente zenés ébresztővel és tornával indult a nap.

A résztvevő osztályok Ozsváth Hajnal tanítónő és Barát Andrea, Bartos Honorea, Molnár Enikő és Simon Imola-Zsuzsánna osztályfőnökök sikeres pályázatának köszönhetően nyerték el a táborozás lehetőségét. 

Köszönjük dr. Kupán Edith igazgatónőnek a pályázati anyag összeállításában és a táborozásban nyújtott segítséget!

Köszönjük dr. Bartos Apornak, Iszlai Emőkének, Moldovan Izabellának és Molnár Áronnak, hogy vállalták a tanárokkal együtt a felügyeletet és a programok levezetését. 

Köszönjük szépen az Erzsébet Alapítványnak a pályázás lehetőségét, a szervezőknek pedig a sokszínű programokat, jó élményeket, kikapcsolódást! 




Visszajövünk! 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése