2019. október 27., vasárnap

Aranyosok a Bernádyban

2019 október 24-27. között iskolánk vendégül látta az Arany János Általános Iskola pedagógusainak és diákjainak egy csapatát Kecskemétről. A testvériskolai kapcsolat hét éve kezdődött, a találkozások sorában pedig ez volt az ötödik. 
A projektben VI-os és VII-es tanulók vettek részt mindkét iskolából, húszan Kecskemétről és húszan Marosvásárhelyről. A vendég diákokat öt pedagógus kísérte el: Balogné Nagy Kata, Gyímesi Réka, Hermán Attila, Lórné Molnár Tünde és Zadravecz Edit. Ketten közülük régi ismerősként, barátként érkezett, a többiek pedig őszinte érdeklődéssel, nyitottsággal irányunkba. A vendég tanárok és diákok különböző programokon vettek részt: nyílt órán, város látogatáson, sportvetélkedőn, kiránduláson, előadáson és változatos szabadidős tevékenységeken. A tevékenységekbe bekapcsolódtak iskolánk tanárai valamint a fogadó diákok a VI.C és D osztályból, és a VII.D-ből.
A visszajelzések alapján úgy véljük, hogy a tapasztalatcsere jól sikerült, tartalmas és élménydús volt. Hisszük, hogy nemcsak ismeretségek, hanem barátságok is születtek a diákok között! A tanári karok közötti jó kapcsolat pedig mélyült, erősödött és gazdagodott!
Köszönjük a hozzájárulását mindazoknak a tanároknak, szülőknek és diákoknak akik részt vettek a projekt megvalósításában!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése