2012. május 20., vasárnap

Gyereknapi rajzpályázat


Gyereknapi rajzpályázatot hirdet a Vásárhelyi Hírlap nagycsoportos óvodai és kisiskolás osztályközösségek számára. Az én játékváram címmel egy olyan közös rajzot vagy festményt vár a szerkesztőség, amelynek megalkotásában a csoport minden tagja részt vesz.

A közös rajz mérete és elkészítési módja is a közösségektől függ, egyedüli feltétel az, hogy minden gyerek nyomot hagyjon az alkotáson. A szerkesztőség által legjobbnak ítélt pályázat nyertes közössége egy élménydús játékdélutánt tölthet el a marosvásárhelyi Bongó Klubban. A Kós Károly utca 17. szám alatt található gyerekklubban animátor szórakoztatja a kicsiket, a változatosan berendezett termekben pedig gyerekek és felnőttek egyaránt találnak szórakoztató tevékenységet.

Az alkotásokat május 30-áig a szerkesztőség Liviu Rebreanu 48. szám alatti székhelyére kell eljuttatni személyesen vagy postai úton, de e-mailben a beszkennelt változat is elküldhető a hirlap@vasarhelyi-hirlap.ro címre. A rajzok mellé fel kell tüntetni a pályázó osztály vagy óvodai csoport, illetve a pedagógus és az intézmény nevét, elérhetőségét. Minden pályázat megjelenik az újságban, az eredményhirdetésre június 1-jén kerül sor. További információkért hívható a Vásárhelyi Hírlap szerkesztősége a 0265–260170-es telefonszámon hétköznap 8–16 óra között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése